Servicii

Domeniul principal al activității noastre îl reprezintă outsourcing-ul salarial. De 22 de ani serviciile noastre profesionale au fost furnizate unui număr de peste 700 de clienţi. Pornind de la o singură ţară, în care furnizăm serviciile noastre, în prezent oferim suport clienţilor noştri din 11 ţări şi mulţumită parteneriatelor noastre pe termen lung suntem în măsură să furnizăm servicii de resurse umane în toată Europa.

Deservim clienţii noştri în două “moduri”: pe plan local şi la nivel internaţional. Încurajăm avantajele fiecărui model în parte deoarece suntem experţi pe pieţele locale, cunoscând legislaţia în vigoare, comunicând cu autorităţle locale şi fiind bine poziţionaţi pe piaţă. Pe de altă parte, în cazul în care unul dintre clienţi ne solicită acest lucru, suntem pregătiţi să oferim servicii de calcul salarial local în baza unui contract internaţional, astfel încât clienţii noştri să se poată extindă mult mai uşor, iar procesul de calcul salarial să fie unificat, clar şi uşor de înţeles.

Calcul Salarial Local

Suntem pe deplin pregătiţi să oferim suport local companiei în funcţie de necesităţile dvs.; chiar dacă este vorba despre un simplu calcul salarial, cu interfaţă către sistemul dvs. sau personalizarea rapoartelor sau a fluturaşilor de salariu compania noastră vă poate calcula salariile corect, la timp, în mod eficient şi exact aşa cum îl doriţi. Citește mai mult »

Salarizare Internationala

Multi dintre clientii nostri au mai mult de o singura locatie de care sa aibă grijă.. Noi oferim posibilitatea de a aduna serviciile sub un singur contract, cu un singur punct de contact, care să permită clienților noștri să se concentreze pe activitatea lor de bază și care să mențină mereu importanta apropriere individuală  a clienților noștri cu experiența soluției locale. Unificarea procesului de salarizare sub un singur furnizor duce la condiții contractuale mai bune, la o comunicare mai ușoară și la claritate atât în procesul de salarizare, cât și in privința costurilor. Citește mai mult »

Alte beneficii datorate colaborării cu Elanor

  • Un puternic support IT
  • Abilitatea de a crea particularizări şi interfaţe
  • Conformitate cu standardele ISO 9001
  • Conformitate cu standardele IEC 27001
  • Asigurare de răspundere profesională
  • Sucursale proprii
  • Experienţă bogată în domeniu
  • Flexibilitate şi abordare individuală a tuturor clienţilor