Despre Elanor

Elanor acţionează pe pieţele din Europa Centrală şi de Est de 22 de ani. În prezent, compania noastră face parte dintre principalii furnizori de outsourcing salarial. Una dintre priorităţile noastre este dezvoltarea organică, ceea ce reprezintă baza pentru o relaţie durabilă şi credem că o colaborare cu noi ajută şi la dezvoltarea clienţilor noştri.

Elanor are sediul central la Praga, în Republica Cehă, numărând peste 250 de specialişti în resurse umane în cele 8 ţări din Europa Centrală şi de Est. Soluţiile şi serviciile noastre sunt adaptate în conformitate cu legislaţia locală şi cerinţele clientului

DESPRE ELANOR ÎN ROMANIA

Elanor Solutions SRL a fost înfiinţată în anul 2007, în Bucureşti. În prezent, misiunea societăţii noastre este de a oferi pe piaţa românească o gamă completă de servicii de resurse umane la standarde europene. Sediul nostru se află în Strada Dr. Petre Herescu nr. 4, sector 5, Bucureşti, având o echipă de specialişti în resurse umane şi  calcul salarial. Soluţiile şi serviciile oferite de Elanor Solutions SRL corespund legislaţiei românești în vigoare şi sunt adaptate cerinţelor clienţilor.

DATE CHEIE DESPRE ELANOR ROMANIA

  • Procesăm peste 15.000 persoane anual.
  • 15 clienţi din diverse domenii de activitate se bucură de serviciile noastre